VISUAL GUIDE

KENNIS

VERSTERKT

PASSIE

VERDIEPING EN REFLECTIE in uw beeldend proces

NU AL VANAF ÉÉN SESSIE!

Bent u creatief en kunstzinnig aangelegd, maar heeft u niet die ene Fine Art opleiding gedaan die u dat extra beetje verdieping geeft die u graag wil toeëigenen?


Ik geloof dat uw passie voor beeldend makerschap niet beperkt hoeft te worden door een ‘gebrek’ aan (kunst-)theoretische kennis, filosofie of historie. Het is juist andersom:
kennis versterkt passie!

Al vanaf één sessie lever ik u de handvatten om zelfstandig te groeien en te verdiepen in uw creatieve proces.

Als afstuderend educator en kunstenaar heb ik de kennis en de verdieping waar u naar zoekt! Ik ben in staat om, op basis van reflectie, gesprek en analyse, u te doen groeien in uw beeldend werk.

Het sleutelwoord is maatwerk, want iedereen heeft iets anders nodig; iedereen heeft iets unieks te brengen en dat is wat we naar boven willen halen.

Samen gaan we een traject in waarin wij uw beeldend werk bespreken, onderzoeken en een leerlijn uitzetten met als doel om uw werk te verdiepen en op de kaart te zetten!

1 UUR
GRATIS

KENNISMAKINGSGESPREK

Onze eerste ontmoeting . Het doel: kennismaking, reflectie, onderzoek en planning. U leert mij beter kennen en ik u. We bespreken uw (beeldend) proces, waarbinnen we ons vooral zullen focussen op de ‘waarom’ vraag. Ook bespreken we wat u inspireert, wie uw voorbeeldfiguren zijn en nog vele andere vragen: deze zijn essentieel, niet alleen voor uw eigen onderzoek maar ook zodat ik deze beter kan begrijpen. Ten slotte bespreken we de planning: waar zoekt u naar? Wat heeft u nodig?


2 UUR
100 EUR

SESSIE – THE ESSENTIALS

Deze sessie is zo ontworpen dat u alles krijgt wat u nodig hebt om zelfstandig te verdiepen in uw creatieve proces!

Het eerste deel van de sessie is tweevoudig: ten eerste om buiten uzelf te staan en naar uw eigen werk te kijken, ten tweede om juist precies het tegenovergestelde te doen: om dieper te kijken in uw intrinsieke motivaties en om te reflecteren.

Verder bespreken we theorieën, ideeën en methoden die aansluiten op uw werk, gaat u praktisch aan de slag en bied ik u handvatten aan die u helpen groeien in uw individuele proces.


BUT WAIT, THERE IS MORE!

2 UUR
100 EUR

PER SESSIE

Verlangt u naar wat meer stappen? Een nóg dieper proces?Coaching? Dit kan! U gaat dan bij mij een traject in: samen beschrijven wij concrete doelen waaraan we gaan werken, verbreden en verdiepen we het proces die we startten in de eerste sessie, en meer!

Dit is allemaal op basis van Sessie, The Essentials. Dit kunnen we dan ook bespreken. Wil je dit gelijk inplannen? Dat kan! Neem dan gerust contact op.

*prijzen zijn inclusief voorbereiding, theorie en huiswerk, en exclusief eventuele materialen en reiskosten.