DTS BLOG: We zijn op een kwart!

Ik zal direct beginnen met de titel van deze blogpost: wat bizar dat ik nu al meer dan 25% heb mogen ontvangen van het benodigde bedrag! Dit is een gigantische zegening en ik ben dan ook zeer dankbaar!

Mensen vragen hoe het met mij gaat. Ik snap de vraag wel – het is namelijk best wel druk nu en mijn vermoeidheid maakt dat niet beter. Daarentegen, het geld is een van de grote stresspunten in dit hele proces. Het is daardoor ook een gigantisch leerproces in het vertrouwen op God en dit laat zien hoe enorm God voorziet door middel van je naasten. Dit feit hoor ik geregeld, maar om er zelf getuige van te zijn, nogmaals: bizar.

  • ik moet mijn vliegtickets nog bestellen (dit doe ik ergens in de komende weken)
  • het concept van mijn afstudeeronderzoek afmaken (zodat ik van de Academie ook weg mag)
  • De laatste dingen regelen voor de WORSHIP NIGHT van 15 Maart (dat is gelukkig bijna klaar)

Er zijn nog genoeg andere dingen die ik moet regelen, maar dit is mijn focus voor nu.

Je kunt trouwens cakes bij mij kopen!
Er is in de aanbieding:
Naturelcake
– Chocoladecake
– Appelcake
– Arretjescake

Je kunt deze ook ‘Wardevol’ maken! Met een extra bijdrage (verschilt per cake), krijgt jouw cake een upgrade door een fantastische patissier, Ward Boom! Schroom niet! 😀

Bestellen kan via: daviddhaan@gmail.com of doe een appje/smsje naar 06 171 282 63
Giften zijn natuurlijk ook van harte welkom, stuur dan vooral een appje of mailtje!
Ophalen / evt bezorgen gaat in overleg (omgeving Zwolle), net als de datum.

Ik wil jullie ook – opnieuw – uitnodigen voor de WORSHIPNIGHT op 15 Maart! Laat even weten of je komt, het belooft een hele toffe avond te worden! Op locatie kun je meerdere dingen bij mij bestellen, onder andere ook de cakes – je kunt er ook doneren.

IK WIL ZO GRAAG WEG

Ik kijk er enorm naar uit, ik wil nu gewoon weg. Nu. Gaat hem jammergenoeg niet worden, maar ik ben in ieder geval super enthousiast! Het proces ernaartoe is echter ook heel tof en het zorgt ervoor dat ik eigenlijk best wel veel ben gaan bloggen. Er zijn, naast de DTS BLOG, ook andere posts die gaan over hele andere onderwerpen – een aanrader! Tot bij de volgende update!

PS: er is trouwens een ‘zakelijke’ versie van het filmpje online gekomen. Kijk hem hier: